Д-р Асен Тодоров прегледа вените на 38 габровци безплатно

223

Пациентите получиха консултация от съдовия хирург като част от „Национална кампания за превенция срещу разширени вени“ на Фондация „Докосни щастието“, подкрепена от Лайънс Клуб Известният съдов хирург д-р Асен Тодоров направи жест към габровци като извърши профилактични прегледи на пациенти … Прочети повече »

Д-р Ана Пейкова от клиника Дерма ЕЛИТ на ул. Мур. 72: Зъбчати конци заместват оперативния лифтинг

mezo2

Тред-лифтинг е техника, с която се лифтира лицето с помощта на конци (от английското thread – конец). Те са изградени от материал, напълно резорбиращ се в организма и са различни видове в зависимост от предназначението им и ефекта, който се … Прочети повече »

Д-р Ана Пейкова от клиника Дерма ЕЛИТ: Ако човек мисли за стареенето, трябва да започне докато е млад

234

Доста често дамите когато отидат в дерматологична клиника казват „Тази процедура на моята приятелка много добре й се отрази, направете и на мен“. Да, но всяка кожа си иска индивидуална преценка от специалист и подходяща терапия. Запитахме д-р Ана Пейкова … Прочети повече »

Световно признатият руски остеопат Светлана Поченкова: От проблем с бъбрека може да ви боли кракът

66

Комплексното използване на различни мануални терапии лекува причината, а не симптомите Светлана Поченкова е основател и ректор на Института по естетична медицина. Тя проведе обучителен семинар в България. Прочутият остеопат предаде знанията си в два мастер класа по нашумелите в … Прочети повече »

Конците Aptos = лифтинг без операция

aptos1

Една от най-бурно развиващите се направления в медицината през последните години е естетичната медицина. Днес тя се е превърнала в колосална индустрия с многомилиардни обороти, в която конкуренцията е жестока. Пациентите очакват все по-ефикасни, безболезнени и щадящи материали, методи и … Прочети повече »

1 2 3 35