София става столица на рока с Рони Ромеро

Звездата забива с Intelligent Music Project хитовете на д-р Милен Врабевски

roni romero sumer fest

Рок легендата Рони Ромеро е хитът на летния музикален живот в София – на 18 август прочутият музикант, който от години радва феновете на рока у нас благодарение на известния бългаски филантроп д-р Милен Врабевски, ще превърне столицата в рок сцена. Прочутият в цял свят хуманист, който има редица престижни награди за постижения в областта на науката, е и талантлив музикант, композитор и текстописец и има зад гърба си шест хитови албума. Д-р Врабевски е създател на мощната рок група Intelligent Music Project, обединяваща едни от най-големите имена в българската музика. Бендът ще забие с Рони Ромеро точно в 20 ч зад музея „Земята и хората“ в рамките на Sofia Summer Fest. Българските музиканти, начело на които застава Рони Ромеро, ще изпълнят хитовете на д-р Врабевски, с които тази година заедно с Карл Сентанс и Боби Рондинели разтърсиха Пловдив, Варна, Бургас, София и Солун, но обещават да изненадат феновете си и с нечувани от никого парчета.

mv2
Билети за събитието могат да се купят с отстъпка на https://bit.ly/2V8oSMl
Феновете на истинския рок с нетърпение очакват музикалното събитие на лятото. И докато броят дните до разтърсващия концерт, гледат хитовете на д-р Врабевски от предишни концерти в YouTube. Парчето “Every time”, в което Рони Ромеро вдига на крака публиката във Варна заедно със Саймън Филипс, вече набра над 1 милион гледания: https://www.youtube.com/watch?v=q-YjbjWkOTg
Рони Ромеро и българската супер рок група имат фенове, които неотлъчно ги следват на всеки концерт, независимо дали това се осъществява на българска сцена или в чужбина. Според специалисти в музикалната сфера това се дължи на факта, че рок феновете знаят какво да очакват от Рони Ромеро и любимия си бенд: мощен саунд, страхотни парчета и вълнуващо преживяване, което на всяка цена трябва да бъде повторено отново и отново.

roni romero
В рок групата, създадена от д-р Врабевски, греят звезди от висок ранг: Бисер Иванов, Стоян Янкулов-Стунджи, Ивайло Звездомиров, Боби Косатката, Иво Стефанов, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.
След епичното рок шоу в София Рони Ромеро и Intelligent Music Project ще превърнат Античния театър в Пловдив в рок сцена. Мега концертът ще разтърси града под тепетата на 25 септември, билети могат да се купят на https://bit.ly/3dSibEB

rr

Публикувано в рубрика:Звезди