С гранд парти Magnito откри новия сезон

lindareva mesechkov

В истински маратон се превърна откриването на новият сезон на Магнито – определян от познавачите като най-добрият пиано и суши бар в София, ситуиран в самият център на София – на ул. Леге 8 (до ъгъла с ул. Съборна). Над 500 гости уважиха голямото откриване в двете последователни вечери. Два бенда се грижиха за доброто настроение на гостите, които пяха и се веселиха на макс, и превърнаха елитното заведение в най-горещата парти точка на нощна София.

magnito
Реалити звездите Зорница Линдарева и Атанас Месечков се появиха заедно на събитието, като дадоха храна за светските клюкари, дали общата им поява не е нещо повече от добро приятелство. Арх. Калин Диков, журналистката и PR Патриция Кирилова в компанията на кавалера си и съдружник Дончо Георгиев, много журналисти и издатели на луксозни списания, представители на бизнеса, спорта и градската бохема препълниха хитовият клуб. Те се наслаждаваха на може би най-доброто суши, отбрани маркови питиета и страхотната музикална програма, с вечните руски песни, изпълнение от Артур Надосян, световните хитове брилянтно изпети от Стефан, Ира, Дани, Сандра и Анна. Тук свири и пианистът и композитор на самата Лили Иванова Оги Енев.
За феновете на качественото забавление Magnito са се погрижили за пребогат афиш до края на годината. На 18-ти Септември тук за пореден път magnito piano and sushiизнесе концерт легендарният Васил Найденов, а на 1-и октомври с кубински ритми ще взриви пиано-бара Ире Васкес. Миро ще пее на 15-ти Октомври, а след него и Филип Аврамов – Фицата със своето неподражаемо музикално шоу на 22-и Октомври. Ще има още и още…

Публикувано в рубрика:Звезди