Връчиха престижните модни награди “Златна игла 2019″

01

Академията за мода отбеляза 25 години юбилей с бляскава и стилна церемония и впечатляващ ревю-спектакъл Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков присъди Годишните награди „Златна игла 2019“. Най-авторитетният приз за мода в България беше връчен на гала ревю-спектакъл … Прочети повече »

Д-р Ана Пейкова от клиника Дерма ЕЛИТ Целулитът е преодолим!

anna

Различните видове портокалова кожа се повлияват от дренаж и апаратни терапии под лекарски надзор Откакто преди повече от 50 години списание Vogue употреби понятието целулит, то става все по-неприятно и плашещо за жените от всички възрасти. За съжаление, това страдание … Прочети повече »

Деца преоткриха България през стъклото на времето

pafti2

Изложбата на фондация „Ценности“ и етнографът Анелия Милушева разкриха на малчуганите как са живели връстниците им преди повече от век Как може да се обясни на едно 7-годишно дете разликата между пуловер от полар и тъкана кенарена риза? Като му … Прочети повече »

Месецът на неустоимите устни в Персона! Подарете си устните от сънищата за 8 март!

l1

Дерматолог на руския елит поставя филъра от пето поколение YVOIRE вече и в устните! Намаления и подъръци са приготвили в салона за красота Персона за клиентите си по повод настъпващата пролет и традиционните женски празници. Край на duck face и … Прочети повече »

Фондация „Ценности“ представи в Националната галерия Квадрат 500 завладяваща фотоизложба и филм пред президент и експремиер

ekipat na proekta

Децата на Антонина Стоянова я изненадаха с огромен букет преди „България през стъклото на времето“ С класическа музика, изпълнена на електронни инструменти от трио „Хипнотик“, бяло сладко и бабини банички бе открита фотоизложбата „България през стъклото на времето“, организирана от … Прочети повече »

1 2 3 28