Lucy Fashion предизвика фурор при откриването на новия си магазин в Пловдив

Orlin Pavlov i Jivko Petrov

Българският бранд затвърди позициите си на лидер в модата за жени Орлин Павлов, Живко Петров и комедиантите от Нема к‘во очароваха дамите С грандиозно събитие Lucy Fashion откри новия си магазин в Пловдив, 56-и поред от веригата на марката. Стотици … Прочети повече »

Батков-син откри магазин за луксозни кожени дрехи

tb1

Мариана Векилска и Мис България 2015 Марина Войкова разгледаха палта уникати Младият предприемач Тодор Батков-син официално навлезе в новото си бизнес начинание, а именно модния бранш. Тези дни той откри своя първи бутик Luxxxe в центъра на София, в който … Прочети повече »

Световната марка DSQUARED2 с първи бутик в София

dsquared

С изискан коктейл бе отбелязано официалното откриване на първия бутик на Dsquared2 в България, който е в топ 3 на най-добрите бутици на марката. Индивидуалност, смелост и креативност са двигателят на Dsquared2 в модната им линия, която представлява забележителен микс … Прочети повече »

Едис Пала призовава “Върнете казармата” с модната си колекция

edis

С призив “Върнете казармата” младият дизайнер Едис Пала акцентира върху темата за военното обучение в най-новата си колекция за сезон есен-зима 2017/18. Скритото послание на идеологията на модната му линия всъщност е да се върне казармата, но да бъдат приети … Прочети повече »

Рокля на София Борисова се качи на ледник в Алпите

alpi1

Щастлива булка на София Борисова сподели вълнуващи снимки от своята сватба. В дух на искрена благодарност към талантливата дизайнерка тя разказва с трепет вълненията си около избора на рокля, незабравимия сватбен ден и пътят на дизайнерския тоалет из Алпите, през … Прочети повече »

1 2 3