Сафет Халид – спасител на вестителите на пролетта

safet1

Пет щъркела оцеляха благодарение на един човек с огромно сърце, който предпочете да събира замръзнали птици в студа, вместо да стои на топло до печката, докато те умират. Сафет Халид прибрал на топло петте щъркела, които замръзвали от страшния студ … Прочети повече »

Софийски деца поеха на кон към новата учебна година

33

Какъв по-хубав начин да се сбогуваш с ваканцията, яхвайки някои от расовите и елитни коне на Конна база “Св. Иван Рилски”? Досегът с коня на живо донесе много емоции и радост на малчуганите по време на безплатния урок по езда, … Прочети повече »

Говорещо хъски разнежи милиони фенове

51

Говорещото хъски Рамзи направи истински фурор във видео, в което говори като човешко бебе. Очевидно е от записа, че Рамзи се опитва да каже нещо и се ядосва, че никой не го разбира. Собственичката му Кейла Каньола споделила, че бебешкото … Прочети повече »

Безплатен открит урок по езда в Декатлон Подуяне

kon3

Мечтали сте да яздите кон – сега е моментът да го направите. Конна база „Св. Иван Рилски“ гостува в неделя – на 13 септември 2015 в Декатлон район Подуяне в столичния квартал Левски Г, където от 17.30 часа ще се … Прочети повече »

Пораснали писани

cat4

Горди собственици на котки публикуват снимките на любимците си в деня, в който за пръв път са в дома им и след като са пораснали. Но на снимките присъстват любимите им играчки или леглото, в което са спяли като малки. … Прочети повече »

1 2 3 5