Д-р Ана Пейкова от клиника „Дерма-ЕЛИТ“: Студът уврежда кожата колкото и UV лъчите

anna

Зимата е подходящо време за всички видове пилинги, мезолифт, плзмена и апаратна терапия За съжаление, ние малко обръщаме внимание на атмосферните влияния върху кожата през зимата. Като че ли повече говорим за лятото, за петната, за слънцезащитните кремове, а сякаш … Прочети повече »

Дерматологът д-р Ана Пейкова от клиника Дерма-ЕЛИТ: Сега е моментът да заличите петната!

323

Началото на зимата е най-подходящият сезон за премахване на соларни петна, фиброми, пигментирани бенки В началото на зимата, когато кожата добие естествения си цвят и избледнее от загара, петната по нея стават много по-видими. В действителност сега е най-подходящият сезон … Прочети повече »

Дерматологът д-р Ана Пейкова за скъпата цена на евтините филъри

123

Ако процедурата не е извършена от специалист и се засегне нерв има опасност лицето ви да заприлича на рисунка на Пикасо Какво ме накара да се замисля за високата цена на евтините филър, разсъждава д-р Ана Пейкова от клиника „Дерма … Прочети повече »

Четвърта конференция по естетична и морфологична медицина

667

Официално представяне на последна генерация апаратура за лице и тяло “Icoone Laser&Led” за първи път в България. Лице на “Icoone” за България избра да бъде Ради Орцева, мис България 2014г. Единствената 100% натурална технология, позволяваща едновременно три действия: дренаж, стимулиране … Прочети повече »

Фестивалният туризъм все повече набира скорост у нас

fest

Фестивалите са огледало на поминъка, на историята и на душевността на българина – празник, онагледяващ характерния колорит на региона, с което привличат посетителите. Мащабът на фестивала не зависи от големината на общността и дори малки отдалечени региони могат да създават … Прочети повече »

1 2 3 30