Д-р Ана Пейкова от клиника Дерма ЕЛИТ: След Световния конгрес по естетична медицина в Монако кодът е „Подмладен, но естествен”

anna1

След определена възраст да изглеждаш хем естествен, хем млад, можеш като промениш начина си на живот и начина си на мислене. Това беше основният лайтмотив на завършилия неотдавна Световен конгрес по естетична медицина в Монако. Т.е. всичко, което напоследък се … Прочети повече »

Пролет е. Филър тайм!

anna

Д-р Ана Пейкова от клиника Дерма ЕЛИТ за борбата с бръчките, отпусната кожа и разколебания овал Колагенообразуващият филър Радиес дават прекрасен лифтинг ефект. Той е биосъвместим с кожата, тъй-като основната му съставка се съдържа в костите, зъбите и други тъкани. … Прочети повече »

Иновации в гинекологията

st sofia 3

Лазерът Fotona връща здравето и самочувствието на жената Голяма част от жените се сблъскват с редица гинекологични проблеми като парене, сухота на влагалищната лигавица, инконтиненция, свличане на вътрешните полови органи, болезнен полов акт. За съжаление голяма част от дамите, страдащи … Прочети повече »

Запиши се за участие в Първата предприемаческа лятна програма на село за 5 дни Zero Start

zero1

Защо на село? Защото е време да излезем от матрицата „9-5“ и защото Не Нулата в важна, а Стартът! Осмеляваш ли се? Кандидатствай до 10 май 2019 г. От 26 до 30 юни 2019 г. близо до Ботевград ще се … Прочети повече »

Млади италиански учени открили формулата на безболезненото подмладяване у нас по покана на Персона акадeми

peesona2

Младите италиански биохимици Андреа Малвини и Карло Микелини пристигнаха преди дни у нас за да представят изобретението, което обарова милиони жени по света само за година. Микстурата с цвят на лимончело съдържа киселина и растителни екстрати и е двуфазна, като … Прочети повече »

1 2 3 32