Дерматологът д-р Ана Пейкова за скъпата цена на евтините филъри

123

Ако процедурата не е извършена от специалист и се засегне нерв има опасност лицето ви да заприлича на рисунка на Пикасо Какво ме накара да се замисля за високата цена на евтините филър, разсъждава д-р Ана Пейкова от клиника „Дерма … Прочети повече »

Четвърта конференция по естетична и морфологична медицина

667

Официално представяне на последна генерация апаратура за лице и тяло “Icoone Laser&Led” за първи път в България. Лице на “Icoone” за България избра да бъде Ради Орцева, мис България 2014г. Единствената 100% натурална технология, позволяваща едновременно три действия: дренаж, стимулиране … Прочети повече »

Фестивалният туризъм все повече набира скорост у нас

fest

Фестивалите са огледало на поминъка, на историята и на душевността на българина – празник, онагледяващ характерния колорит на региона, с което привличат посетителите. Мащабът на фестивала не зависи от големината на общността и дори малки отдалечени региони могат да създават … Прочети повече »

Световни здравни специалисти ще консултират пациенти на първото у нас болнично изложение

444

Водещи специалисти на световно ниво ще бъдат сред гостите на първото болнично изложение Expo Hospitals, което ще се проведе в София в началото на октомври. Майсторите в медицината ще предложат безплатни консултации и прегледи за български пациенти, страдащи от онкологични … Прочети повече »

AURORA първи кадри от проекта на Fabrizio Parisi & WahTony feat. Belonoga

132

Изненадващо Fabrizio Parisi & WahTony пуснаха първи кадри от очаквания им съвместен проект AURORA. От краткото видео се вижда, че двамата продуценти са в компанията на красиво, загадъчно момиче, а камерата отвежда към фантастична природна гледка, в зората на новия … Прочети повече »

1 2 3 29