Д-р Ана Пейкова от клиника Дерма ЕЛИТ на ул. Мур. 72: Зъбчати конци заместват оперативния лифтинг

mezo2

Тред-лифтинг е техника, с която се лифтира лицето с помощта на конци (от английското thread – конец). Те са изградени от материал, напълно резорбиращ се в организма и са различни видове в зависимост от предназначението им и ефекта, който се … Прочети повече »

Д-р Ана Пейкова от клиника Дерма ЕЛИТ: Ако човек мисли за стареенето, трябва да започне докато е млад

234

Доста често дамите когато отидат в дерматологична клиника казват „Тази процедура на моята приятелка много добре й се отрази, направете и на мен“. Да, но всяка кожа си иска индивидуална преценка от специалист и подходяща терапия. Запитахме д-р Ана Пейкова … Прочети повече »

Световно признатият руски остеопат Светлана Поченкова: От проблем с бъбрека може да ви боли кракът

66

Комплексното използване на различни мануални терапии лекува причината, а не симптомите Светлана Поченкова е основател и ректор на Института по естетична медицина. Тя проведе обучителен семинар в България. Прочутият остеопат предаде знанията си в два мастер класа по нашумелите в … Прочети повече »

Конците Aptos = лифтинг без операция

aptos1

Една от най-бурно развиващите се направления в медицината през последните години е естетичната медицина. Днес тя се е превърнала в колосална индустрия с многомилиардни обороти, в която конкуренцията е жестока. Пациентите очакват все по-ефикасни, безболезнени и щадящи материали, методи и … Прочети повече »

SmartyKids разказват как смятането с абакус развива децата ни

12-3

Менталната аритметика активира мозъка вследствие на едновременна работа на двете полукълба при смятане, разказаха от международния бранд SmartyKids   Едни от най-популярните и иновативни методи за развитие на децата ни предлага менталната аритметика. У нас тя стана популярна през последните … Прочети повече »

1 2 3 35