Модерна и красива – с бижутата на FREYWILLE

freywille

Класическа музика на живо посрещна гостите на откриването на новия бутик FREYWILLE в Paradise Center. “ФрайВилле България е вече 3 година на пазара за бижута у нас. За това време натрупахме много опит, създадохме добри приятелства и партньорства. Сега сме на ново място, с нов екип, заредени с много идеи и с намерението да обогатим кръга от приятелства и лоялни клиенти.“, каза Ани Бобева – бутик и маркетинг мениджър на FREYWILLE София.

freywille lybomir stoykov

Сред специалните гости бе Давид Михайлович – собственик на Paradise Center. Той бе впечатлен от визията на бутика и от бижутата на австрийската компания. Модният корифей проф. Любомир Стойков също оцени красотата и естетиката в бижутата FREYWILLE.На събитието присъства и културното аташе на Австрия – Михаел Ангерер.

freywille pssionate russia

Страстна Русия е най-новата колекция на компанията – пъстра и ексцентрична. Колекцията Цветна симфония изненадва с  флорални мотиви, закачливи дизайни и блясък. Виенската компания за бижута FREYWILLE създава артистични бижута от ценен емайл и луксозни аксесоари от 1951-ва година. Всяка колекция е с уникална орнаментика и висококачествени техники на емайлиране.

freywille dama

Снимки Божидар Марков за Photogroup

Публикувано в рубрика:Мода