Славин Славчев повежда Intelligent Music Project

Новите рок-легенди с концерт на 18 февруари в София

sc3

Известният с феноменалните си музикални способности Славин Славчев повежда рок групата Intelligent Music Project към звездно бъдеще.
Новите рок легенди са с нов фронтмен – Славин, който и досега бе част от музикалния състав на групата, създадена от прочутия наш лекар, композитор и музикант д-р Милен Врабевски. Първият концерт на групата за тази година е на 18 февруари в Sofia Live Club.
Славин е двукратен победител в риалити формати – той спечели първото място в шестия сезон на популярното музикално предаване за имитации “Като две капки вода”, а преди няколко години успя да завърши пръв и в певческото състезание X Factor.
Невероятният глас на Славин и неговият усет към музиката, както и силното му присъствие на сцената заслужено го превърнаха в лидер на най-прогресивната българска рок-група. Звездният състав на рок формацията остава, както и досега: Бисер Иванов, Стоян Янкулов-Стунджи, Иво Стефанов, Самуел Ефтимов, Лина Никол, Боби Косатката, Димитър Сираков и новото попълнение Красимира Иванова, популярна от форматите Music Idol и Гласът на България.
Страхотната рок банда, която представи страната ни на Евровизия, през лятото разтърси редица градове у нас и в чужбина по време на турнето The Unconditioned Tour. Феновете на рока се насладиха на новия, седми поред албум на групата – “Unconditioned”.

scl2
„Unconditioned“ е албум, посветен на безусловната обич като решаващ фактор за нормализацията на съвремието ни. Тази обич трябва да е насочена най-вече към нашите деца, защото именно те са бъдещето, а ние сме тези, които трябва да ги напътстваме и възпитаваме да взимат смели решения и да живеят за хората около себе си. Само с повече такива хора светът ще стане по-добър“, убеден е д-р Врабевски.
Освен с песни от албума “Unconditioned”, който намери място сред най-добрите рок албуми за 2022 в класацията на португалското издание Via Nocturna, на 18 февруари супер групата на д-р Врабевски ще зарадва рок феновете и с хитовете си от предишните албуми. Все още може да се намерят места за събитието:
Eventim: https://bit.ly/3Y0t1hn
Grabo: https://bit.ly/3FAEbSN

Публикувано в рубрика:Звезди