Днес е голям ден на Евровизия, гласувайте за България!

Супергрупата на д-р Милен Врабевски е на полуфинал

 

eurovision2022

Най-прогресивната българска рок банда Intelligent Music Project с фронтмен световноизвестната звезда Рони Ромеро е на първия полуфинал на престижния музикален конкурс Евровизия 2022. Шоуто може да гледате на живо тази вечер от 22:00 ч. по БНТ1.

Intelligent Music Project, създадена от прочутия български учен и филантроп д-р Милен Врабевски, се бори за победа с динамичното рок парче Intention и според специалисти има огромни шансове да заеме челна позиция на конкурса.

Можете да подкрепите България в официалния сайт на Евровизия. Прозорецът за гласуване се отваря след като прозвучи и последната песен от полуфинала, и се затваря след само 15 минути. Това дава 50 процента от гласовете за изпълнителите, останалите 50 процента са от професионалното жури. Може да подкрепите българската група също така с SMS или с обаждане.

Супер групата Intelligent Music Project, събрала музикални титани, определи само 6 човека, които участват на Евровизия – такъв е броят според регламента. Рони Ромеро, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов и Димитър Сираков заминаха за Торино, за да се върнат като победители. Българските рок фенове и музикални специалисти са сигурни, че “Intention” ще бъде високо оценена от журито и феновете на конкурса .

 

music2

В успеха на групата от много време са убедени световни рок звезди, които показаха своята видео подкрепа преди заминаването на рок бандата за Италия. Греъм Бонет и Тони Кери от Rainbow, титаните от Judas Priest, Дий Снайдър от Twisted Sister, Джоел Хокстра от Уайт Снейк, Бърни Шоу, Мик Бокс и и Ръсел Гилбрук от Uriah Heep, китаристът на Motörhead Фил Кембъл, Тони Мартин от Black Sabbath, Джон Пейн от ASIA, Саймън Филипс от ТОТО, Тод Сукърман от Styx, Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath), китаристът Gus G от групата на Ozzy Osbourne и много други звезди от световната рок сцена изпратиха своята видеопо крепа на Intelligent Music Project, и насърчиха всички рок фенове да гласуват за българската група.

Известният учен и филантроп д-р Милен Врабевски не само е събрал супер талантливи имена в рок бандата Intelligent Music Project , но е и талантлив музикант и текстописец. Негово творение е и песента “Intention”, с която България участва на Евровизия. Преди да заминат за Италия, музикантите разтърсиха световни музикални сцени с мащабно турне на супер групата. Песента, с която страната ни участва на Евровизия, се радва на изключителен интерес и от страна на феновете, в Spotify има огромно количество стриймове, в youtube парчето също бележи множество гледания ежедневно..

Д-р Врабевски, който има зад гърба си шест албума с участието на най-големите звезди от световната рок сцена, споделя, че “Intention” поставя въпроса за личната вътрешна борба. „За победа на доброто е нужно сериозно намерение!”, аргументира избора на име за динамичното парче д-р Милен Врабевски.

Участието на България на Евровизия се осъществява чрез публично-частно партньорство между Българската национална телевизия и продуцентска къща Intelligent Music Ltd.

Публикувано в рубрика:Звезди