Рони Ромеро и бандата на д-р Милен Врабевски пеят безплатно за учащи, преподаватели и лекари

Intelligent Music Project представя песента за Евровизия с концерт на 5 февруари

intelligent music

Парчето, с което България ще бъде представена на Евровизия, ще е изненадата на концерта на най-прогресивната българска рок банда Intelligent Music Project с вокалист Рони Ромеро на 5 февруари в Sofia Live Club. Промо концертът ще вдъхнови рок феновете с песента “Intention”, с която рок бандата ще представи България на Евровизия през май. За всички почитатели на рока, които искат да се насладят на невероятните парчета на прогресивната българска рок банда с най-страхотния глас от рок сцената – Рони Ромеро, билети все още има на:
Eventim – https://bit.ly/31W8O42
Grabo – https://bit.ly/3E2I1A6
Входът е безплатен за всички ученици, студенти, преподаватели и лекари – всеки, който има правото да се възползва от невероятното предложение и иска да гледат страхотната банда на живо, трябва да изпрати мейл до press@intelligent-music.com
Големият български филантроп, композитор и създател на парчето ни за Евровизия д-р Милен Врабевски е подготвил още един подарък за феновете на рока у нас – всеки, който не разполага със зелен сертификат, ще бъде тестван безплатно на входа на клуба преди началото на шоуто.

roni romero
Песента “Intention” (Намерение), която направи фурор няколко часа, след като официалният клип беше пуснат онлайн, има шансове да вземе първото място на Евровизия, убедени са специалисти в музикалния бранш. Динамичното рок парче с разтърсващо посление е написано от д-р Милен Врабевски, който има зад гърба си шест албума с участието на най-големите звезди от световната рок сцена.
“Intention” поставя въпроса за личната вътрешна борба на всеки един от нас с остарелите модели за вяра и поведение, които ни дърпат назад. Намирането на правилния път, обаче, е битка, дори война със самите себе си. За победа на доброто е нужно сериозно намерение!”, откровено споделя д-р Милен Врабевски.
Песента ще бъде представена на Евровизия само от 6 члена на най-прогресивната българска рок банда Intelligent Music Project, тъй като според регламента на престижния музикален конкурс това е бройката на музикантите. България ще бъде представена от шестте рок звезди: Рони Ромеро, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов и Димитър Сираков.
Стартира мащабно турне, на което рокбандата на д-р Милен Врабевски с вокалист Рони Ромеро ще представи българската музика на живо на 12 март в Торино, Италия, след това в Амстердам на 19 март, в Брюксел на 20 март, предстои концерт в Солун на 25 март и в Париж на 27 март. На концертите ще бъде представено и парчето, с което България ще участва на Евровизия.

Публикувано в рубрика:Големите