Майчинството е смисълът на живота за Моника

monica2

“За всеки животът има различен смисъл. За мен това е майчинството”, твърди Моника Белучи, която е посветила всеки свой миг извън снимачната площадка на дъщерите си Дева и Леони. Заедно с Дева, чиято разцъфваща красота напомня за тази на Моника, актрисата се снима за списание Vogue.

monika

Моника винаги е близо до бившия си мъж Венсан Касел, който има бебе от красавицата Тина Кунаки. Но не за да го преследва, а за да може Дева и Леони да прекарват повече време с баща си. “Моите дъщери са отговорите на всичките ми въпроси. Едва след като ги родих, разбрах защо съм се появила на този свят”, казва гордата майка, която смята да е близо до момичетата си до момента, в който те пораснат достатъчно, че да живеят самостоятелно. Освен че е една от най-търсените актриси за филми и реклами, Моника участва и в пиеса, в която чете писмата на оперната прима Мария Калас. “Дошло е време да се замислим за простичките неща, които са много важни: любовта и семейството”, убедена е Моника.

Дева Касел вече е звезда на модния подиум – тази година тя блесна в рекламата на Долче и Габана, а още миналата година превзе сърцата на меломаните с музкалния си талант.

Публикувано в рубрика:Звезди