Чесралетът на един луд или тайната капсула в сърцето – Виктор Леви в Къщата на София

74

„Чесралет е онази капсула в сърцето, съдържаща живия живот с всичките му светли и тъмни краски“, разкрива значението на непознатата досега за широките маси дума професионалният фотограф Виктор Леви, който ще открие първата си самостоятелна изложба като художник в Къщата на София.

71
Полетът на фантазията, преминал през тайната капсула в сърцето, обединява творбите в изложбата „Чесралетът на един луд“. Както самият автор споделя, откриването на изложбата ще е противоепидемично дълго – заповядайте на чаша вино, кафе или топъл чай на 09, 10 и 11 ноември 2020 г. в кв. Лозенец, ул. “ Миджур“ №12 от 17:00 до 20:00ч. Откриването ще бъде осъществено със спазване на противоепидемичните мерки.

73
Виктор Леви е роден на 7 декември 1974 г. в София. Учил е в езикова гимназия, а в последствие дори има амбициите да следва архитектура. Покрай това усъвършенства рисуването. Заминава за САЩ, където съчетава работата си с изучаване на фотография. Избира да живее в България, където 15 години работи като фоторепортер. Рисуването обаче си остава голямата му любов.

72
Къщата на София ви очаква, за да разберете какво е чесралет и да го откриете в собственото си сърце!

Публикувано в рубрика:Звезди