Вокалистът на Rainbow Рони Ромеро в новия албум на д-р Милен Врабевски

Националното турне на Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band продължава през есента

roni

Вокалистът на групата на Ричи Блекмор „Rainbow“ – Рони Ромеро потвърди участието си в петия албум на известния композитор, учен и филантроп д-р Милен Врабевски. Рони Ромеро ще е една от звездите в новата продукция на Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band, която се очаква с нетърпение от почитателите на рока. Новият албум „Life motion“ ще бъде пълен с изненади за истинските ценители.
Зад гърба си д-р Милен Врабевски има четири албума с участието на мега звезди от световната музикална сцена. Последният му музикален проект “Sorcery Inside” обедини страхотни музиканти – Саймън Филипс и Джоузеф Уилямс от група Toto, Карл Сентънс от Nazareth, Ричард Грисман от River Hounds, Джон Пейн от Asia.
Есклузивната премиера на албума в София премина с грандиозен успех, броени дни след това стотици фенове на рока препълниха залите във Варна и Русе, в които се състоя премиерата на “Sorcery Inside”. Дванадесетте композиции от албума звучаха епично в изпълнението на Vrabevski Super Band – Стоян Янкулов-Стунджи, Боби Косатката, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.
Националното турне на Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band продължава през есента, за да може фенове от повече градове да станат свидетели на един невероятен рок-спектакъл. Съвсем скоро ще стане ясно кои ще са щастливците, които ще могат да се докоснат до магията на истинския рок.
Д-р Милен Врабевски сподели, че в началото на 2020 година в България ще пристигнат световните звезди, участвали в албума, защото предстои европейско турне за представяне на блестящите композиции.

varna ruse 1

„Албумът “Sorcery Inside” е посветен на вечно търсещия ум, на момента, в който откриваме източника на магията вътре в нас“, споделя авторът на композициите и продуцент на албума д-р Милен Врабевски. Рок феновете получиха подарък преди месеци – “Sorcery Inside” бе пуснат за безплатно изтегляне в YouTube и на сайта на Intelligent Music.
Д-р Врабевски е не само е талантлив композитор и музикант, той е известен както с постиженията си в областта на науката, така и с добрите си дела, посветени на образованието, възраждането на националните ценности и грижата за новото поколение. Най-големият български филантроп е отличен с редица престижни награди – гражданската награда на Европейския парламент, „Апостол на българщината“, „Личност на годината“, „Будител на годината“ и много други призове за постижения в различни области. “Родолюбието, любовта на младите хора към обществото е фактор за успеха и развитието на това общество и ние работим тази любов да я има”, споделя д-р Милен Врабевски, който е председател на фондация „Българска памет“.

Публикувано в рубрика:Звезди