Големият Ивайло и малкото Юле

Ивайло Герасимов – певецът с огромно сърце, празнува рожден ден на 13 март

0121

На 13 март – датата, на която е роден големият български композитор Панчо Владигеров, рожден ден празнува фолклорният певец Ивайло Герасимов. Роден с музика в сърцето, Ивайло стана изключително популярен през последните години с бляскавите си участия на фестивала „Пирин фолк“ и с турнетата си в чужбина.
Талантът на Ивайло Герасимов развиват още в детските му години преподавателите Лилия Бойчева, Петър Георгиев и Силвия Николова, на които той е благодарен и днес. Ивайло е носител на много престижни награди, но и той като Лили Иванова е убеден, че наградите не са най-важното нещо за един изпълнител, най-важно е дали хората ще слушат песните и как ще те запомнят. „Публиката е голямата награда за мен“, признава певецът.

0122
Той е редовен участник на много фестивали и феновете му с нетърпение чакат всяка следваща негова изява, всяка нова песен.
Сред най-големите почитатели на Ивайло Герасимов е една уникална жена. Това е Юлия Минчева от град Левски – малка жена с голямо сърце, която не пропуска изява на своя музикален идол. „Прегръщам те с малките си ръце!“, изпраща положителната си енергия Юлето на певеца Ивайло Герасимов, независимо в коя точка на планетата се намира талантливият българин.

0123
Юлето не пропуска никога да поздрави Ивайло за рождения му ден. Тя знае наизуст песните на своя кумир и сутрин пие кафето си в чаша с негова снимка, подарена от самия Ивайло.
Любовта към фолклора е пътеводна звезда за Ивайло Герасимов, който продължава да ни радва отново и отново с уникалния си тембър и невероятния си талант.

0124

Публикувано в рубрика:Звезди