Ники Младжов – с любимка на Райконен на “Златна игла”

zlatna66

Любимката на Кими Райконен Моника Тошева привлече погледите на церемонията по връчване на наградите за мода “Златна игла”, на която се появи в компанията на бизнесмена и меценат Ники Младжов. Моника, която е една от най-популярните млади художнички момента, може да се похвали с факта, че нейно платно украсява дома на пилота от Формула 1 Кими Райконен. Красавицата, която в момента подготвя докторска дисертация, бе в дълга до земята рокля, която хармонираше с перфектния костюм на собственика на галерия Нирвана Ники Младжов.

zlatna igla11

Двойката, която по никакъв начин не обозначи какви точно са отношенията им, се любуваше на церемонията от първия ред в близост до първата дама Десислава Радева. Светски красавици, модели, бизнесмени и представители на шоусредите с интерес очакваха на кого ще бъдат връчените призовете на Академията за мода.

zlatna77

Наградата “Златна игла”, учредена през 1994 г. в Париж, тази година, е мечта за всички в модната сфера. Тази година “Дизайнер на годината” стана Иван Донев, „Модна къща на годината”- брандът на Антония Йорданова и Кристина Бъчварова, „Най-добър млад дизайнер” стана Елена Златева, „Моден гримьор” – Марина Младенова, „Моден фотограф” – Дилян Марков, “Булчинска мода” – Христо Чучев. Победителите за престижните модни награди се избират от експертно жури с председател проф. Любомир Стойков.

Публикувано в рубрика:Звезди