Дарин Ангелов и д-р Милен Врабевски с приз Татко на годината

tatkovci s nagradi

Актьорът Дарин Ангелов бе обявен за „Татко на годината” на изискана церемония в столичната галерия Нирвана. Призът му бе връчен от бизнесмена Николай Младжов, собственик на галерията, който припомни как актьорът се е притеснявал при раждането на дъщеричката му да не се получи размяна на бебетата като в сериала „Откраднат живот”, в който Дарин участва. А актьорът, който от скромност не поиска да разкаже подробности за това как спаси живота на зрител по време на представление, призна, че всяка година ще трябва да доказва на малката си принцеса качествата на перфектния татко.

darin angelov i niki mladzhov
„Татко на годината” стана и д-р Милен Врабевски, прочут с многостранната си благотворителна дейност. Председателят на фондация “Българска памет” пристигна на церемонията със съпругата си д-р Росица Врабевска и две от петте им деца. Родолюбецът, който до този момент е подпомогнал ин витро създаването на 32 дълго мечтани бебета и вече 17 пъти е организирал семинари за българчета от Източните Родопи, Молдова, Украйна, Сърбия и Македония, в момента е част от инициативата “Направи го за България”, заедно с Иван и Андрей. Кампанията им за раждането на повече българчета е под патронажа на патриарх Неофит, който е поел ангажимент да кръсти лично всички родени през 2017-а деца, а благодетелите ще дават за всяко появило се на бял свят българче определена сума за асистирана репродукция.

GBO_1227
Д-р Врабевски още в началото на годината подобри собствения рекорд на фондация “Българска памет”, която финансира кандидат-студентски курсове за будни гимназисти от изостаналите райони у нас. Вече са се записали 580 младежи от 16 населени места. Успеваемостта им в български или европейски университети е 85 процента.

GBO_1248
Д-р Милен Врабевски получи наградата “Татко на годината от преподавателя в Художествената академия проф. Вихрони Попнеледев. Преди това отличеният разказа подробности за поредната си инициатива.

GBO_1278

Зоя Паприкова, дъщеря на българската Майка Тереза – Донка Паприкова, връчи приза „Татко на годината” на метеоролога Захари Недялков, който помага на деца с увреждания да видят България от най-високата й точка – връх Мусала. Захари бе със съпругата и дъщеричката си, която всяка година изкачва върха заедно с татко си.
Евгени Минчев награди Калин Учиндолски, който организира благотворителни кампании за деца, и припомни какви трябва да са качествата на един мъж, за да бъде избран той за татко на годината.

GBO_1322

Престижната награда отива и при Део, който не можа да присъства на церемонията.

Церемонията „Татко на годината” се организира за четвърти път от „Асоциация на брюнетките в България” със съдействието на Z&M Private Co. Сред досегашните носители на приза са Ники Кънчев, Дичо, отец Иван и отец Григорий от Нови Хан, д-р Валентин Павлов, фронтменът на „Конкурент” Емил Анчев, актьорът Николай Николаев – Бате Николай.

tatkovci

Наградените татковци получиха комплимент и от Леопард Трейдинг, вносители на Ouzo Plomari и други световноизвестни напитки.

IMG_6949

Публикувано в рубрика:Големите