Empty your wardrobe или как да получите красиви дрехи от непознат

 

111-1
Дамите, които обичат да съчетават полезното с приятното, скоро ще бъдат изненадани за пореден път от събитието „Empty your wardrobe”. Идеята да размениш старите си дрехи, които вече не носиш за почти нови, които да освежат гардероба ти. Събитието ще се проведе за трети пореден път, но все още датата и мястото са мистерия.

111

В ранните дни на пролетта, когато всичко се готви да разцъфне, и гардеробите ще бъдат освежени благодарение на социалната инициатива „Empty your wardrobe”. Събитието, което бе организирано през декември, бе благотворително и се събраха средства за подпомагане на лечението на бебето Валери, което е с диагноза Спинална Мускулна Атрофия – Тип 1. Дрехите, които останаха след предишното събитие, бяха предадени на организация „Градски номади“, помагаща на хора в нужда.
Новото издание на социалната инициатива „Empty your wardrobe” ще внесе пролетен полъх в гардероба ви, затова следете страницата във Фейсбук, за да разберете повече подробности за мястото и датата – https://www.facebook.com/Empty.your.wardrobe/

Публикувано в рубрика:Животът