Fashion and Diamonds на София Борисова – за талантливите деца в тениса

Sofia BORISOVA-3

“Диамантите са най-добрите приятели на момичетата” пее Мерилин Монро, а модата е тяхната най-голяма слабост. Топ дизайнерът на България – София Борисова – ги обединява в най-новата си колекция – Fashion and Diamonds.

ROMANTIKA Fashion- COLOR-002-
На 27 януари на грандиозно ревю-спектакъл в столичния хотел Рамада, топдизайнерът на България – София Борисова – ще представи най-новите си вдъхновения, въплътени в Haute couture тоалети за червен килим и булчински рокли – висша мода.Те са изработени от най-висок клас дизайнерски дантели, коприни, тафта, обшити с кристали Сваровски.

romantika -0081

Материите са изработени в едни от най-известните фабрики в света, с които работят големите имена в модата. В най-новата си колекция, трикратната носителка на „Златна игла” – София Борисова – подчертава женствеността на дамите по един неповторим и екстравагантен начин. Кройките и силуетите са уникални и надскачат всичко показвано до момента в модните й линии.

romantika -00118
Лице на колекцията Fashion and Diamonds ще бъде най-успешната българска тенисистка – Цветана Пиронкова. За разлика от предходни години, този път ревюто ще е благотворително. Събраните средства ще бъдат дарени за талантливите деца в тениса, за да имат шанс и възможност да се развиват и покоряват върхове, както го прави самата Цветана Пиронкова.

Публикувано в рубрика:Големите