Ники Кънчев яде мляко с вилица

4

Ники Кънчев направи нещо, което отсега нататък ще правят много български мъже – започна да яде мляко с вилица! Това се случи на представянето на уникална серия млечни продукти, създадена спрямо вкусовите предпочитания на мъжете –  Danone за MEN. Натурално кисело мляко с 5% масленост, айрян, мляко със сочни  парчета праскова и мляко с истински орехи са в търговската мрежа от края на юни 2013 г.

„Създадохме кисело мляко за българските мъже според техните вкусове и ежедневни хранителни навици. Това е най-новата и най-иновативна гама продукти, която се предлага само в България“, сподели изпълнителният директор на „Данон България” Рено Шамонал на официалното представяне на марката.

Danone за MEN е марка без аналог на българския пазар, създадена в резултат на редица проучвания, проведени от компанията. Според тях мъжете предпочитат да консумират млечни продукти с по-висока масленост, гъсти, с естествени съставки и ясно изразен вкус. За да отговори на тези очаквания, компанията създаде гъсто кисело мляко с 5% масленост, което може да се консумира дори с вилица. Danone за MEN се отличава и с иновативни опаковки – с квадратна форма, черен, стилен и изчистен дизайн, лесни и удобни за консумация. Специален гост на събитието беше посланикът на Франция в България Н. Пр. Филип Отие.

Публикувано в рубрика:Звезди