Bedroom Beach откри сезона с ултра сексапил

Хиляди гости от цяла България минаха по 150-метров червен килим

bedroom beach

Футболистите Валери Божинов, Даниел Боримиров, Георги Петков и Славчо Тошев заедно с всички гости на Bedroom Beach минаха по него за откриването на летния сезон на морето. Заедно с тях към грандиозното парти се включиха певицата Маги Джанаварова, екс-депутатката Калина Крумова, продуцентът Джуди Халваджиян и Цецо Елвиса.

Валери Божинов се появи в мъжка компания, с което не успя да даде повод за обсъждане коя е новата му половинка. В непосредствена близост до него се забавляваше и Красьо Черния със солидна охрана. Бизнесменът Христо Сираков се показа с нова дама до себе си. Хиляди фенове на култовия Bedroom Beach пристигнаха специално, за да дадат старт на парти сезон 2015. Спортисти, бизнесмени и красавици от цялата страна блеснаха на купона със стилни тоалети.

Този уикенд бе дадено началото на летният сезон на Bedroom Beach! Злато, блестящи костюми, гъвкави тела на 3 топлес момичета, 2 предизвикателни акробатки на пилон, едната от които е финалистката от „България търси талант“ Симона Бойкова, авангардна хореография на балета Bedroom Ladies – всичко това се появи на сцената в една златна рамка, обединено под името Sparkling Sex Appeal, новото шоу на Bedroom Beach. Общо 20 танцьори в продължение на 5 часа изнесоха изключителна шоупрограма, като оставиха гостите без дъх! Зад артистичния проект стоят Галя от Сатен като хореограф и Донка Боева като дизайнер на костюмите. Зад пулта се раздаваха резидентите на Bedroom – диджей Mascota, диджей C-Fusion и МС П.

bojinov bedroom

Двудневното парти продължи с Welcome to Daylife на диджей Tony и Tatyana с нейната електрическа виола, а през нощта с тематичното шоу Fetish Night, където топлес момичета с въжета, синджири и белезници нагорещиха страстите до краен предел. Цяла нощ зад пулта се вихриха резидентите на Bedroom диджеите Dimo BG и Andrew.
Продължението

При такъв подобен старт е немислимо свалянето на гарда в следващите дни, седмици и месеци. Някъде сигурно и това се случва, но не и за Bedroom Beach в Слънчев бряг. В него тежката хаус артилерия ще загърми на 18 юли с Ruben Alvarez, на 25 юли с Rae, която, въпреки че е представител на нежния пол, е тя дяволски добра зад пулта. Хаус програмата ще продължи на 1 август с унгарските ветерани Crazibiza, с испанеца David Penn на 8 август и с германеца Ben Delay на 15 август.

Подобен безапелационен ритъм е предвиден и за черните партита в Bedroom Beach: на 3, 24 юни и 26 август забавлението е гарантирано от диджей Big D, на 10 и 17 юни, на 8 юли и на 2 септември зад пулта ще се вихри диджей Foxxy. Черната вълна ще достигне критично високи нива в края на юли и през август с Ice Cream, Alex P, Big D, с Krisko, Dim4OU, Santra, DJ Fed и Foxxy, с Ъпсурт, Lora, Spens, Skilrs, Doncho, Bili The Kids, Cass, със 100 Kila и Fed и с Михаела Филева, Били Хлапето, Алекс&Влади. Списъкът не е пълен, но пък говори много на феновете на черната музика.

Bedroom Beach е предвидил за всекиго по… много и цяло съзвездие от родни диджеи: Mascota, C-Fusion, Dimo BG, Andrew, D-Trax, Gorro, MC П, 5Prite, Steven и Yassen Petrov. Всеки уикенд те ще дирижират тематичните партита, които са запазена марка на Bedroom Beach и балета Bedroom Premium Ladies: The Queens, Haute Coture, Pure Glamour, Luxury Night, Fairy Tale, White Devils, RockstaR, The Land of Pleasure, Gothic Night, Brasilian Carnaval, Moulin Rouge, Victoria’s Secrets Show и др.

bedroom2
Феновете на тези партита на Bedroom знаят за какво става дума. За останалите нека съдържанието им остане изненада. Welcome в Bedroom Beach, Слънчев бряг!

http://www.cacaobeach.bg/klub/Bedroom-Beach-Club-2/

Снимки: Дориян Тодоров, disco.bg и Стоян Йотов

Публикувано в рубрика:Големите