Домашният любимец на Мелани Грифит

lion1

Много преди да се запознае с Антонио Бандерас, актрисата Мелани Грифит е имала най-добър приятел с истинско лъвско сърце. Лъвът Нейл се е гушкал в леглото на малката Мелани, тъй като в детството й той е бил нейният домашен любимец.

liona and melanie in pool

Майка й Типи Хедрен и баща й Ноел Маршъл, които заедно с малката Мелани участват във филма “рев”, направил фурор през 70-те години, толкова се прехласват по златистогривия Нейл, че решават да го отглеждат вкъщи. Семейството има и тигри, но голямата им любов е Нейл.

liona and tippi

Той е кротък като домашна котка и за целия си живот не е ухапал нито един от членовете на семейството. Въпреки това във филма “рев” той е обучен от дресьори да имитира нападение над любимите си стопани, което е направено без каквито и да е киноефекти. До днес Мелани си спомня с любов за Нейл, но така и не е събрала кураж да отгледа още един лъв, когато е пораснала достатъчно, за да вземе това решение. Според познати на семейството тя се стресирала много по време на снимките за филма, в който участвали над 100 едри хищника.
Снимки BoredPanda

Публикувано в рубрика:Лапички