Author Archives: NinaNord

Д-р Ана Пейкова от клиника „Дерма-ЕЛИТ“: Студът уврежда кожата колкото и UV лъчите

Зимата е подходящо време за всички видове пилинги, мезолифт, плзмена и апаратна терапия За съжаление, ние малко обръщаме внимание на атмосферните влияния върху кожата през зимата. Като че ли повече говорим за лятото, за петната, за слънцезащитните кремове, а сякаш … Прочети повече »

Дерматологът д-р Ана Пейкова от клиника Дерма-ЕЛИТ: Сега е моментът да заличите петната!

Началото на зимата е най-подходящият сезон за премахване на соларни петна, фиброми, пигментирани бенки В началото на зимата, когато кожата добие естествения си цвят и избледнее от загара, петната по нея стават много по-видими. В действителност сега е най-подходящият сезон … Прочети повече »

Д-р Милен Врабевски представи патриотичен шедьовър за млади читатели

Фондация „Българска памет“ и „Просвета“ – създатели на „Моята България“ „Моята България. Кратка история за млади читатели“ е учебно помагало, но и книга, която ще накара децата с удоволствие да учат интересни факти от българската история. Патриотичният шедьовър, обхващащ най-важните … Прочети повече »

Дерматологът д-р Ана Пейкова за скъпата цена на евтините филъри

Ако процедурата не е извършена от специалист и се засегне нерв има опасност лицето ви да заприлича на рисунка на Пикасо Какво ме накара да се замисля за високата цена на евтините филър, разсъждава д-р Ана Пейкова от клиника „Дерма … Прочети повече »

Универсалното лекарство“ – в помощ на пациенти с МС

Наскоро на книжния пазар се появи ново илюстровано издание – „Универсалното лекарство“, посветено на пациентите с Множествена склероза. Негов автор е д-р Мая Стоянова, с дългогодишни наблюдения върху проблемите и трудностите, пред които са изправени пациентите, страдащи от МС и … Прочети повече »

Четвърта конференция по естетична и морфологична медицина

Официално представяне на последна генерация апаратура за лице и тяло “Icoone Laser&Led” за първи път в България. Лице на “Icoone” за България избра да бъде Ради Орцева, мис България 2014г. Единствената 100% натурална технология, позволяваща едновременно три действия: дренаж, стимулиране … Прочети повече »

На будителя – с любов!

На будителя – с любов! Този лайтмотив ще избродира в канавата на разговора навръх 1 ноември в Къщата на София журналистката Магдалена Гигова. Надсловът „Лозенец – кварталът на будителите“ уж казва всичко за темата на вечерта, но изпод него надничат … Прочети повече »

Посланиците на САЩ, Великобритания и Ирландия откриха седмия Уиски Фест

Един посетител на събитието ще си тръгне с колекция от над 50 бутилки Техни Превъзходителства Емма Хопкинс, Ерик Рубин и Катрин Лолър – посланиците на Великобритания, САЩ и Ирландия по традиция откриха Уиски Фест София, който отново е посветен на … Прочети повече »

Приказно фентъзи, голяма любов и изненадващ финал в новата песен на DIA

„Девойко“ провокира младите хора със смелото си послание „Девойко мари, хубава“, една от най-красивите народни песни, намери своя актуален превод във версията на DIA. Вярна на своя стил, момичето, което вкара етното в клубовете, продължава тенденцията да миксира фолклор и … Прочети повече »

На седмото небе със седмия Уиски Фест София 2018

        Ценители и колекционери ще са на седмото небе на седмия Уиски Фест София, който ще предложи много повече от седем чудеса в последния уикенд на октомври. В петък – 26 октомври, в Sofia Event Center стартира … Прочети повече »

1 2 3 47