Author Archives: NinaNord

Искаш нова брадичка и идеален лицев контур? Имаш ги! Без скалпел

Д-р Ана Пейкова от клиника Дерма ЕЛИТ за най-новия филър, който допълва и възстановява загубата на кост   Volux е последната иновация на фирмата Allergan, която допълва цялата серия от продукти, с които могат да се правят всички възможни MD … Прочети повече »

Гранд Хотел София протяга ръка на студентите от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“

Класически текстове и модерна драма в градината на Гранд Хотела това лято! Освен познатата и обикната от столичани форма на забавление със средствата на стенд ъп комедията, това лято най-класния столичен хотел, популярен с безупречния си вкус и стил от … Прочети повече »

155 години от рождението на учителя Петър Дънов

През 2019 г. се навършват 155 години от рождението на Петър Дънов, най-популярния духовен учител в новата история на България. Петър Дънов произхожда от род на български възрожденци. Ражда се на 11 юли 1864 г. в с. Николаевка, недалеч от … Прочети повече »

Петър Стоянов награди ученички от село Черноочене за разтърсващо проучване за Възродителния процес

В 11-ото издание на Националния исторически конкурс 58 участници представиха 34 задълбочени разработки Таня Еленска от Сливен, чиито ученици са печелили първата и десетата надпревара заяви, че единствено в научното състезание на фондация „Ценности“ темите не са казионни и патриотарски … Прочети повече »

Вокалистът на Rainbow Рони Ромеро в новия албум на д-р Милен Врабевски

Националното турне на Intelligent Music Project & Vrabevski Super Band продължава през есента Вокалистът на групата на Ричи Блекмор „Rainbow“ – Рони Ромеро потвърди участието си в петия албум на известния композитор, учен и филантроп д-р Милен Врабевски. Рони Ромеро … Прочети повече »

Петър Стоянов връчва наградите на 11-ия Национален исторически конкурс

На 22 юни от 11 часа в зала „Тържествена“ на Централния военен клуб Фондацията на съпругата му – „Ценности“, провежда надпреварата за гимназисти повече от 20 години без прекъсване. Учениците между 8 и 12 клас правиха проучвания по темата “Детството … Прочети повече »

Д-р Милен Врабевски подарява рок концерт на Варна

Почетният гражданин на морската столица и Vrabevski Super Band с разтърсващи композиции Безплатен концерт за почитателите на истинския рок е подаръкът на д-р Милен Врабевски, който ще представи новите песни от албума си Sorcery Insidе на 14 юни във Varna … Прочети повече »

В Къщата на София журналистката разкри ноу-хау за оцеляване сред нравите на Тайланд, Виетнам, Бутан, Казахстан, Бутан, на Молукските острови и на Бали

Маги Гигова сподели преживелици в Азия – от жените-жирафи до огнедишащ мост   На традиционните срещи в Къщата на София журналистката-пътешественичка Магдалена Гигова извади тежкия арсенал от видеа и снимки, за да отведе присъстващите до далечни и слабо познати места, … Прочети повече »

Грандиозен успех на Стилияна Узунова в Нирвана

Звезден поток в галерията на Ники Младжов Димитър Рачков, Маги и Джуди Халваджиян, Лора Караджова, Ники Кънчев и още куп звезди блестяха на откриването на изложбата „Прожектори“ на талантливата художничка Стилияна Узунова в столичната галерия Нирвана. Авторката представи 34 великолепни … Прочети повече »

Проф. Д-р Тахсин Бейзадеоглу: Излекувайте ставите си чрез собственото си тяло

Проф. Д-р Тахсин Бейзадеоглу е роден през 1971 година в Бурса, Турция. През 1994 година се дипломира в “Trakya University Faculty of Medicine” в Турция. Завършва специалност през 2000 година в Медицинския факултет в “Istanbul University Cerrahpasa School of Medicine” … Прочети повече »

1 2 3 51