Author Archives: NinaNord

Четвърта конференция по естетична и морфологична медицина

Официално представяне на последна генерация апаратура за лице и тяло “Icoone Laser&Led” за първи път в България. Лице на “Icoone” за България избра да бъде Ради Орцева, мис България 2014г. Единствената 100% натурална технология, позволяваща едновременно три действия: дренаж, стимулиране … Прочети повече »

На будителя – с любов!

На будителя – с любов! Този лайтмотив ще избродира в канавата на разговора навръх 1 ноември в Къщата на София журналистката Магдалена Гигова. Надсловът „Лозенец – кварталът на будителите“ уж казва всичко за темата на вечерта, но изпод него надничат … Прочети повече »

Посланиците на САЩ, Великобритания и Ирландия откриха седмия Уиски Фест

Един посетител на събитието ще си тръгне с колекция от над 50 бутилки Техни Превъзходителства Емма Хопкинс, Ерик Рубин и Катрин Лолър – посланиците на Великобритания, САЩ и Ирландия по традиция откриха Уиски Фест София, който отново е посветен на … Прочети повече »

Приказно фентъзи, голяма любов и изненадващ финал в новата песен на DIA

„Девойко“ провокира младите хора със смелото си послание „Девойко мари, хубава“, една от най-красивите народни песни, намери своя актуален превод във версията на DIA. Вярна на своя стил, момичето, което вкара етното в клубовете, продължава тенденцията да миксира фолклор и … Прочети повече »

На седмото небе със седмия Уиски Фест София 2018

        Ценители и колекционери ще са на седмото небе на седмия Уиски Фест София, който ще предложи много повече от седем чудеса в последния уикенд на октомври. В петък – 26 октомври, в Sofia Event Center стартира … Прочети повече »

Синът на Пеньо Пенев изкушава в Нирвана

Провокативна еротика в галерията на Ники Младжов С провокативни голи сцени, обърната реалност, изящни натюрморти и магически пейзажи ще изненада почитателите на българското изкуство художникът Владимир Пенев в галерия Нирвана на 16 октомври. Бизнесмени, художници, скулптори, музиканти, известни имена от … Прочети повече »

Една зала със сто идеи

Залата за събития на CORSO отвори врати обновена и готова за сезон 2018/19. Event Hall (както стана нормално да се наричат тези пространства) на CORSO e може би най-мултифункционалната зала в столицата а може би и в страната, подходяща за … Прочети повече »

Д-р Ана Пейкова от клиника Дерма ЕЛИТ:Големите джуки вече не са на мода

Не е естетично да сте „ходеща уста“- красотата е в пропорциите Тази година на световния конгрес по естетична медицина в Монако за пореден път отрекоха големите неестествени джуки. Тенденцията е да се придържаме към естествените форми и да спазваме правилните … Прочети повече »

Фестивалният туризъм все повече набира скорост у нас

Фестивалите са огледало на поминъка, на историята и на душевността на българина – празник, онагледяващ характерния колорит на региона, с което привличат посетителите. Мащабът на фестивала не зависи от големината на общността и дори малки отдалечени региони могат да създават … Прочети повече »

Световни здравни специалисти ще консултират пациенти на първото у нас болнично изложение

Водещи специалисти на световно ниво ще бъдат сред гостите на първото болнично изложение Expo Hospitals, което ще се проведе в София в началото на октомври. Майсторите в медицината ще предложат безплатни консултации и прегледи за български пациенти, страдащи от онкологични … Прочети повече »

1 2 3 46